Westside Community Center/LAUP Community Center & Preschool

Answering a pressing community need for early age education, Westside Community Center brought on PDA to facilitate the expansion and remodeling of their facilities.  Faced with the client’s budgetary and space limitations, PDA devised creative and playful solutions including new multi-functional classrooms, a curved serpentine hallway, and staff workroom with savvy storage options.  

PDA also transformed an open asphalt play area to an enclosed play structure, adjacent to classrooms for maximum safety and security.  Finished in a bright palette of creams, banana yellows, steel blues, and aqua greens, the new center educates up to 96 children per day in a lively preschool environment.

 

facts

LOCATION  los angeles, CA

COMPLETION DATE  2009

CLIENT  LAUP

SERVICES  ARCHITECTURE, Construction Administration 

 

RELATED PROJECTS